Rancarto maakt en adviseert u bij het maken van een representatieve website. Uw reeds bestaande huisstijl of website zetten wij om in een nieuwe, soepel werkende website. Wij houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen maar ook het verwachtingspatroon van uw klanten staat voorop. Door de website af te stemmen op het gebruiksgemak van de eindgebruiker scoort u extra punten bij uw klanten.

Hoe maak je een goede website?

De meningen hierover lopen erg uiteen. Zo vind de een het resultaat en daarmee het aantal klanten belangrijker, terwijl de ander de insteek meer wil richten op het grafische design van een website. Wij vinden dat je voor de juiste chemie kunt zorgen wanneer je beide aspecten samenbrengt. Rancarto Media streeft ernaar om hierin een optimale balans te vinden voor zowel u als uw klanten. Zo ontstaat er een krachtige website die onderscheid maakt ten opzichte van uw concurrenten.

Zelf beheren van uw website?

Alle door Rancarto Media opgeleverde websites kunt u achteraf makkelijk aanpassen en beheren. Foto’s en teksten zijn met een handomdraai aangepast. Ook krijgt u van ons een duidelijke uitleg bij oplevering van de website. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn of bent u iets vergeten, neemt u dan gerust contact op.

Contact met Rancarto Media

Ook al zin in koffie? :-)

Laat je gegevens achter voor een afspraak